torstai 19. kesäkuuta 2008

Juhannuksena perheruokailu on tärkeä perinne

Ainakin omasta mielestä ruokailu yhdessä läheisimpien kanssa on yksi hyvin olennainen juhannusperinne. Kävinkin työpäivän keskellä tekemässä juhannuruokasostoksia nurkan takana Munkkivuoren ostarilla. Siinä kauppakeskuksen tien toiselta puolelta parkkipaikan kohdalta kuului jatkuvaa ja hyvin kipakkaa ääntä, etten voinut olla kurkkaamatta, että ketkäs ne siellä.

Pikkutikkahan se siinä...kaiken vilskeen ja melskeen keskellä! Pikkutikkaisäkin oli samoilla asioilla kun minä, siis ruokaa kuskaamassa. Näytti niin hyvältä meiningiltä, ja kun en ole ikinä aiemmin törmännyt moiseen pikkutikan juhannus-perheruokailuun - niin piti kipasta erikseen toimiston kautta hakemaan dokumentointiväline. Juhannusruokailu á la dendrocopos minor.

Kamera on siis laitettu jalustalle emon ollessa "shoppailemassa" ja laukaistu triggerillä kauempaa. Rauhallista, mukavaa ja luontoelämyspitoista juhannusta minunkin puolesta.Cartinassa olevia pikkutikka-kuvia

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Hauska tarina ! Minkäs merkkistä/mallista kaukolaukaisinta Henkka käytät (Canon?) ?

Henrik Kettunen kirjoitti...

Pocket Wizardit. Ne olen hommannut studiosalamoita varten. Ovat aika tyyriit, mut toimii vaikka 100 metrin säteellä. Se välibiitti et ne saa laukaisemaan kameran on maksanut muistaakseni jonkun 150 egeä. Eli se on se lisähinta et saan ne tarvittaessa muutettua salamalaukaisijoista kameranlaukaisijaksi. Kaksi pocket Wizardia taitaa olla jotain 600 egen tietämissä.