sunnuntai 15. toukokuuta 2011

Villa Kaurilan sauna

Villa Kaurilan Sauna

Suomalaiset on saunojakansaa. Saunoja on joka puolella. Jotenkin jäänyt sellainen vaikutelma, että tästä huolimatta sauna- ja saunomiskuvia on äärimmäisen vähän. Onko saunominen liian itsestäänselvä asia, että sinne aina mennään ilman kameraa ja vain saunomaan.

perinteinen puusauna

Tässä tapauksessa kuvauksen syy oli se, että Saunaseuran lehteen tulee esittely Helsingin Meilahdessa sijaitsevasta Villa Kaurilan saunasta. Juttuun piti saada kuvitus ja kansikuva. Blogia varten kuvat on rajattu vähä tiukemmin.

puusaunan pata
miehet saunan lauteilla
Ja olenhan itsekin kuvassa ihan aatamin asussa... Ehkä vähän Aatamia karvaisempana (kuvassa oikealla). Jaa. Minkälainen saunojahirmu Aatamista olisikaan tullut, jos olisi päässyt nauttimaan suomalaisen puusaunan löylyistä? Olis voinut omena jäädä kakkoseksi.

Villa Kaurilan sauna - pyyhkeet
Villa Kaurilan sauna - takka
Villa Kaurilan sauna - saunatupa - koristeet
Villa Kaurilan sauna - seinä
Villa Kaurilan sauna - ottimet telineessä
Villa Kaurilan sauna - koristeita
Villa Kaurilan sauna - Högfors puuhella
Villa Kaurilan sauna - vieraskirja
Villa Kaurilan sauna - hyttynen

Pääsipähän sauna mukaan Hesarin saunajuttuun.

2 kommenttia:

Eko kirjoitti...

Ammattilaisen hieno Kuva-Sarja.
Osaa myös itse esiintyä kuvassa...
Harvinaista...!

Anne kirjoitti...

Hieno kuvasarja, hyvin valitut yksityiskohdat. Sauna - kuten monet muutkin arjen touhut - on tosiaan liian itsestäänselvyys, kuvia ei löydy. Mietitäänpä vaikka ihan tavallista joulunviettoa kodeissa: syömistä, lahjojen avaamista ja muuta jouluperinnettä. Kuvia vain kotialbumeissa.