tiistai 6. huhtikuuta 2010

Akuutti kuvatarve: keskiyön aurinkokuvaa

Entuudestaan tuttu kansainvälinen asiakas etsii keskiyön aurinkokuvaa, missä auringon liikerata on pohjoisessa kuvattu hyvin väljällä perspektiivilla vettä vasten intervalleissa, niin että auringon notkahtava, mutta horisontin yläpuolelle jäävä liikerata näkyy kuvassa. Kuva saisi olla väljä. Etualalla paljon vettä alhaalla ja taivasta ylhäällä. Asiakas etsii kuvaa kiireellä.

Juhannusauringon liikerata taustalla on se mitä toivovat ja etsivät. Kuulemma jos ei löydy, niin saattaisivat kelpuuttaa simppeli yhden valotuksen kuvan, eikä silloin tarvitse olla juhannusta ja Lappia, vaan voi olla mistä vaan. Tällaisessa saisi mieluusti näkyä mahdollisimman paljon auringon kimallusta vedenpinnalla. Ilmeisesti kuitenkin haetaan sellaista ilta-auringon tunnelmaa. Kuva tulee mainoksen taustaksi. Etualalle on tulossa muita hahmoja, ja tekstiä.

Tänään ti 6.4. vielä kerkiäisi. Huomiseksi, eli keskiviikko aamuksi tarvitsevat ehdokkaita. Jos löytyy tarjokkaita, niin voi ladata tonne kuvapankkiimme. Henkka, info@kuvaus.fi

------------------------------------
Tähän näyttäisi löytyneen jo kuva.

Ei kommentteja: