maanantai 27. syyskuuta 2010

Canvastaulut keittiöön


Laitanpa tämän saman tekstin poikkeuksellisesti myös tähän blogiin, kun omasta blogista tuskin moni lukee ja nuo kuvat löytyvät Cartinasta.

Pitkään oli kiinnostanut teettää canvastaulut kodin sisustukseen. Kova pähkäily mitkä on ne kuvat jotka valitsen, sopivat hyvin toisiinsa, ajatuksena oli kolmen kuvan sarja. Taulut olin ajatellut sijoittavani keittiöön ja siksi valitsin nämä ruokaan liittyvät kuvat. Siinä sitä on sitten kotona kiva katsella tauluja Lapinkaipuun iskiessä, tai oikeastaan sehän on jatkuva...


Tuo hillapakkikuva on skannattu filmikuvasta, ei kovin laadukkaalla kameralla otettu,  hiukan jännitin sen laatua kuvan koko oli noin 30 x 40, aivan hyvältä se valmiina näytti. Kuva otettu Lapista Nuorttijoen reissulta v2005.


Nokipannukuva 2009 Pallas-Yllästunturin kansallispuistosta ruskareissulta. Onneksi sattui olemaan hyvin varustettu laavu/kota, jossa oli tuo hieno nokipannu sopivasti kuvattavaksi.


Pakkikuva eli "liekkinainen" 2007 myös Pallas-Yllästunturin kansallispuistosta. Tuon "liekkinainen" tulee aina mieleen kun kuvaa katson, ystäväni sen huomas, liekkö muut katsojat sitä huomaa?

Kuvia Cartinassa:
Nokipannu
Pakkikuvia

4 kommenttia:

Eko kirjoitti...

Kyllä siinä on aivan selvästi 'kokki paikalla' tuossa 'Pakki-Kuvassa'...
Kuvaaja on ollut myös 'tarkkana'...!

Soili Jussila kirjoitti...

Tietty kuvaajalla selvä vahinkolaukaus;-)

boshi kirjoitti...
Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.
power balance kirjoitti...
Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.