perjantai 11. syyskuuta 2009

Kuvaus.fi vuokrastudiossa nyt iso Octagon-tasovalo

Manskun (Mannerheimintie 150) vuokrastudiossamme on nyt kookas Octagon tasovalo. Sen läpimitta on 1,7 metriä. Eli mitä isommalta alalta valon lähde tulee, niin sen pehmeämpää se on. Varjotkin ovat samassa suhteessa olemattomammat.

Kuva on tässä pienenä, mutta aukeaa klikatessa isompana, niin hahmottaa vähän paremmin että minkälainen tuollaisen kookkaan Octagonin valon luonne on.

Vuokrastudion iltavuokra ajalta 17.00-21.00 on 50 euroa+alv, veroineen siis 61 eetua. Päivävuokra ajalta 08.00-17.00 hinta on 100+alv, eli 122 euroa. Ei siis ole mitään tuntivuokria, vaan könttävuokra - riippumatta siitä käyttääkö studiota vartin tai 6 tuntia.

Pääsääntöisesti studiolla on iltavuokraajia, jotka suurimmaksi osin on valokuvauksen harrastajia. Osalla ei ole minkäänlaista studiokuvaustaustaa. Heille annetaan tarvittaessa pikabriiffaus studiokuvaamiseen.

Jos tarvitsee teknisesti hyvää henkilö-, tuote- tai esim. lemmikkikuvaa, niin studiossahan se onnistuu.

Vapaita vuokra-aikoja voi tiedustella joko numerosta 050-5949725 tai s-postitse os. info@kuvaus.fi

ps. Ja kuvatoimistomme (Cartinan) kuvaajathan saavat käyttää studiota ilmaiseksi, mikäli studioajasta edes osan käyttävät Cartinan kuvatoimiston myyntiin laitettavan kuvituskuvan tuottamiseen. Maksavailla vuokraajilla on aina etuajo-oikeus.

Ei kommentteja: