tiistai 23. huhtikuuta 2013

Helppokäyttöinen ja ammattilaisille avoin portfolio kuvien esittelypaikka

Oletko freelanceria ja kaipaat portfoliokuvillesi kenties hieman lisänäkyvyytt, uusia asiakaskontakteja tms. Vaihtoehtoisestihan Journalistiliiton free-lista voi olla yksi paikka. Cartinan portfolio on ehdottomasti toinen hyvä ja täydentävä portfolio-kuvien esittelypaikka. Meidän etuna on se, että sivusto on muutenkin hyvin hakukoneoptimoitua ja sivuilla on Googlen ansiosta aika huomattava määrä kävijöitä joka ikinen päivä.

Cartina portfolion ensimmäinen kehitysvaihe on ollut sivuilla jo vuoden verran. Vasta nytten huhtikuussa 2013 saimme siihen lisättyä pitkään kaivatun alueellisen haun lisäominaisuuden. Nyt vasta voi hakea portfolio-kuvia samanaikaiseksi sekä genren että alueen osalta. Tämän takia portfolio markkinointi alkaa vasta nytten. Toisena äskettäin käyttöön otettu ominaisuus on blogissa jo aiemmin esitelty highres-kuvien tallennus ja jako-systeemi. Jokaiselle Cartina portfolion käyttäjälle annamme alkuun 5 gigaa säilytystilaa. Sekin toki ilmaiseksi. Kuvaajat voi käyttää jos tarvii, tai jos huvittaa. Kehitimme tällaisen lähinnä sen takia koska niin monet kuvaajat kyseli tällaista. Jos kuvaaja tarvitsee enemmänkin kuin 5 gigaa säilytystilaa, niin sellaista voimme helposti järjestää.

Tutustu palveluun, ja jos tuntuu siltä että on sopiva paikka, niin voit lähettää meille jotain mallikuvia, tai linkkiä sivuillesi. Haluamme pitää mahdollisimman hyvin kiinni portfolio-kuvien laadusta, että tässä esitellään riittävän tasokkaiden ammattilaisten kuvia. Tarkoitukseni on tehdä genrekohtaisesti kuvat asiakkaalle mahdollisimman hyvin vertailukelpoisiksi, jotta asiakkaat pääsisivät mahdollisimman helposti valitsemaan itselleen sopivan kuvaaja hänen ottamiensa portflio-kuvien perusteella. Laadukkaimmille kuvaajille enemmän töitä!

Suoraan portfolioon pääset esim. tästä.

Lisätietoja: Henrik Kettunen, info@kuvaus.fi tai 050-5949725

ps. Jos olet asiakas, niin etsi portfolio-kuvista omaan makuun mahdollisimman mieluinen kuvaaja, ja kuvaaja profiilisivulta haet yhteystiedot ja laitat tarjouspyynnön suoraan kuvaajalle.

Ei kommentteja: